Utbildningsresan 2018

Välkomna till utbildningsresan 2018!

 

Den 5-9 november har vi utbildningsresa i Alicante, Spanien.

Passa på att utbilda dig lugnaste tiden på året, i det bästa klimatet, med de bästa kollegorna.

 

Förutom utbildningen kommer du att få ett ännu bättre kontaktnät. Du kommer att få spela golf på en riktigt bra bana i bra klimat. Och kanske det bästa, när vi umgås så pratar vi golf och golfbanor. Du kommer med andra ord att lära dig mer än själva utbildningen.

 

Utbildningen kommer att handla om hur man bäst får fram sitt budskap. Ofta pratar vi om att ”få plats” i styrelsen. Men det är ofta en fråga om att presentera saker rätt. Blir det intressant och tilltalande så vill man höra på personen i fråga.

Det blir alltså inte så mycket en fråga om att lära sig mer utan att få mer nytta av det ni redan vet när det gäller banskötsel.

 

Hanterar man det rätt kan det betyda att man får nyare maskinpark eller att budgeten för banan ökar eftersom ni presenterar det på ett sätt så alla förstår hur viktigt det är.

Eller det kan mynna ut i att personalen jobbar effektivare, eller frågar och lyssnar mer. Det kanske tom slutar med att de tar fler kloka och egna beslut.

 

Utbildningen är intensiv under 3 timmar per dag. Men ni kommer även att få uppgifter att lösa under dagen. Det kommer att bli intensiva, lärorika och roliga dagar.

Missa det inte!

Det finns 24 st platser.

Anmäl dig på: kansli@sgariks.se

 

Pris: 5200:-

inkl. 4 nätter i dubbelrum med frukost, 3 dagars golf, 3 dagars utbildning, tävling med prisbord, avslutningsmiddag.

Schema: 

5/11 Resdag.

6/11 Spel fm, utbildning em

7/11 Spel fm, utbildning em

8/11 Spel fm, utbildning em, Prisutdelning och avslutningsmiddag på kvällen.

9/11 hemresa.

Tillkommer: Resa och vissa måltider.

 

Välkommen!

 

 

Kommentarer