Presentationer av Föreläsare på Banchefskonferensen 2018

 Chris Haspell 

 Coul Links & f.d. Course Manager Castle Stuart

Course Set-Up på Svingel

Om Chris:

Chris är en banchef med långårig erfarenhet som varit med från starten på Castle Stuart Golf Links där man byggde en fullfjädrad modern linksbana från ett gammal åkerlandskap. Caste Stuart har vunnit många miljöpriser då Chris fokus har varit på en svingeldominerad bana där banans strategiska utmaningar skall komma från markspelet som är så utmärkande för linksgolfen.

Sedan förra året så är han projektledare för kanske ett av världens häftigaste golfprojekt då han tillsammans med Mike Kaiser skall försöka få tillstånd att bygga en ny golfbana i norra skottland som heter Coul Links.

Chris kommer berätta om sina erfarenheter från Castle Stuart och även om det nya projektet.

 

Alejandro Reyes

Course Manager Le National

Planering inför genomförande av Ryder Cup

Om Alejandro:

I rollen som ”Golf Course & Real Estate Manager” på Le Golf National utanför Paris har Alejandro ett hektiskt år framför sig. I September är han ansvarig för banskötslen för golfens största tävling – Ryder Cup!

Med utbildning från Elmwood College såväl som University of Georgia och flerårig erfarenhet från banskötsel i ledande position så har Alejandro med all säkerhet all kunskap som behövs. Vi får lyssna till Alejandro när han beskriver sin planering och skötsel inför turnerningen.

 

Markus Lilleberg

Course Manager på Hills Golf & Sports Club

Renovering & planering inför Nordea Masters

Om Markus:

Markus är Course Manager på Hills Golf & Sports Club sedan något år tillbaka. Markus har utöver genomgått SGA’s hela utbildningsstege även vidareutbildat sig genom diverse kurser världen över men också praktiserat vid t.ex. Northern Trust Open på den mytomspunna Riviera Country Club i Los Angeles.

Här berättar han om hur Hills satsar inför Nordea Masters med att byta ut allt greengräs. Han beskriver också hur detta är en satsning för framtiden och inte alls bara för turneringen.

 

John Kaminsky

Professor & Director of PSU 2-års Golf Turf Program at Penn State

Golf Course Management & Dollarspot3

Om John:

Som för så många andra så börjades Dr. Kaminiskis intresse i golfbaneskötsel genom spelet golf. Han är idag professor på Penn State och är ansvarig för deras tvååriga Golf Turf Program för kunskapstörstande banskötsel killar och tjejer.

De senaste åren har John fokuserat stor del på ”Dollarspot” problematiken och det dels detta han kommer föresläsa om för oss. Dessutom kommer John även att hålla ett föredrag kring sin syn på modern banskötsel.

 

Robert Karjel

f.d. Stridspilot numera professionell Talare

Om Robert:

Robert belyser teamwork och fokusering. Han kan både motivera och hjälpa dig i din roll. Han är en mycket uppskattat talare tom Sveriges populäraste förra året.

 

Jakob Sjöman

Proffisionell golffotografOm Jakob:

Att skapa en fin banan är en konst, det vet alla greenkeepers. Att presentera och visa upp den på bild är en annan konst och det kan Jacob Sjöman. Låt han visa dig hur en golfbana presenteras som allra bäst.

 

Reddibo

Har tagit fram en arbetsmiljö portal designad för course managers. Den kommer att underlätta din kontakt med myndigheter och säkerställa på ett enkelt sätt att personal info och myndighetskrav är uppfyllda.

Kommentarer