Passa på!
Seminarie om Australien samt trivselgolf i Halland och Göteborg
"Austrailen projektet", som vi brukar kalla det, är ett viktigt projekt.

Det ger säsongsanställda chansen att jobba i värmen i Australien under vintern med riktigt bra lön. Men inte bara det. Det höjer statusen i yrket. Det ger ungdommar en bra start i branschen och kanske leder till ett yrkesval (Greenkeeping). Det gör det lättare att hitta säsongspersonal när den här "chansen" bjuds. From i år kan även du som är över 30 år åka ner och jobba.

Mark Matahare, grundaren till projektet, är i Europa och tar en "sväng upp till Sverige" för att hälsa på Course managers, mekaniker och greenkeepers. Mark kommer att hålla ett kort föredrag om hur det är att jobba i Australien den 18.e augusti på Varberg västra GK.

18.e augusti. Lunch kl. 12.30 (SGA bjuder på lunchen) Mark pratar om Australien 13.00-13.30. Därefter golf för de som vill, se nedan. anmälan till: banchef@falkenbergsgolfklubb.com Obs! Sista anmälan 15/8.

Trivselgolf på Varberg Västra GK torsdagen den 18 augusti. Första start kl 14.00. Anmälan till banchef@falkenbergsgolfklubb.com

Lerjedalens GK torsdagen den 25 augusti. Första start kl 13.00. Anmälan till andreas@albatrossgolf.se OBS! Sista anmälan 22/8.