Elmia och SGA mästerskapet
Ni vet att det betalar sig att vara proffsig, strukturerad och att anmäla sig i tid.
Därför lottar vi ut en pikéskjorta och en lamullströja( värde 1200:-) till en av er som anmäler er till seminarierna på Elmia innan den 15.e september. Jag, och alla greenkeepers med mig, skulle vara glada om Elmia tyckte att SGA medlemmarna var proffsiga och anmälde sig i god tid till seminarierna. Speciellt som vi bjuder in både PGA och GAF i år.

När du kommer till Elmia mässan gör du klokt i att börja i SGA montern. Där får du en tipstalong. Frågorna finns hos utställarna inne på mässan. Vinnaren får en resa till Portugal, Utbildningsresan.

Som ni har hört så finns det möjlighet att åka buss gratis tor Elmia.

Se på sgariks.se. Där kan ni även registrera er så ni slipper köa när ni väl är på mässan. Ni hittar även föreläsningsprogram där. I år har vi som sagt ett program som passar såväl Pros, klubbchefer som Greenkeepers. Det kan vara klokt att gå på någon föreläsning som är riktad till pros eller klubbchefer för att öka er kompetens och er förståelse för "hela" klubben.

Se till att dra med dig hela klubbens personal och gör det till en angelägenhet för hela teamet.

Det är i dagsläget 94 st anmälda till SGA mästerskapet. Vi har 136 st platser. Anmäl dig NU om du vill vara med. Alla SGA medlemmar är välkomna men när det är fullt så är det fullt. Anmälan gör du på www.sgariks.se.

 

Välkommen!

 

ps. Utbildnings- och upplevelseresan går till Portugal i år. Är fulltäcknad. Men om du verkligen vill hänga med så skickar du ett mail till: kansli@sgariks.se så skall vi se om det går att lösa.